Antagonia (SS 2015)

23 febrer 2015

Benvinguts a Antagonia. Un lloc càlid i remot on trenquen les onades. Quan es retiren, el sol il·lumina la sorra mullada i milers de partícules brillen durant uns segons. Res i ningú destorba el ball pausat de les onades nacrades sobre la platja deserta. De sobte, el cel es tenyeix d’indi i llimona, mentre els núvols prenen el color de les prunes. Un cop més, la nit cau sobre Antagonia.

Els contrastos són el fil conductor d’Antagonia, la col·lecció de primavera-estiu 2015 de Kupuri. Pells dures com la vaqueta es combinen amb altres tan suaus com el sauvage. Totes dues són opaques, a diferència de la pell micro-perforada i la xarxa elàstica, que donen a les sabates un efecte translúcid. Novament, colors mat conviuen amb altres més brillants, en una paleta que abraça el negre i diversos tons arenosos, esquitxada amb notes d’indi, pruna, llimona i verd aigua.

D’aquest joc de textures tan femení i sensual sorgeix una gran varietat de sandàlies de diferents alçades, gràcies a les soles de bloc construïdes a capes, els tacons de fusta combinats amb pell i les espurnejants soles de goma, tres de les novetats que defineixen l’estil d’Antagonia. I recordeu la llegenda: qui arriba fins aquest lloc càlid i remot on trenquen les onades mai més torna amb els peus descalços. Bon viatge!