MINA, un viatge cap a la llum

26 octubre 2015

Amb l’arribada de la tardor, arriba també la nostra nova col·lecció: MINA. Una col·lecció que neix de la idea d’un viatge interior, un viatge que ens portarà cap a una mina en la qual la foscor ens envolta però on tard o d’hora, el negre acabarà convertint-se en llum.

La naturalesa sap com premiar als valents, a aquells que s’atreveixen a creuar la línia que separa el dia clar de la nit fosca. I la recompensa és d’una bellesa extrema: pedres de formes geomètriques i colors fascinants. Fredes com la rosada, però suaus com la pell. Pedres màgiques, opaques o translúcidas, que surten de les entranyes de la terra i guareixen l’ànima. Vam emprendre un llarg viatge a la nostra mina particular. I tornem amb sabates plenes de llum i energia.

Després de sis col·leccions, Kupuri ha madurat. Els seus dissenys segueixen sent sobris i atemporals, però ara amb una visió més contemporània i avantguardista. Mina, la col·lecció de tardor-hivern 2015/16 inspirada en la bellesa mineral, és el millor exemple d’aquesta evolució. Les sabates, botes i botins estilitzen les seves formes i aposten una vegada més per materials de primera qualitat. Les pells italianes aporten un interessant joc de textures i es combinen, en alguns models, amb detalls en pell de conill. També s’incorpora la llana per alguns forros interiors. Els pisos –de fusta regenerada o de crepe– s’han treballat amb molta cura confiant a les mans d’artesans qualificats. La paleta de colors no pot ser més suggeridora: pedra, daurat, oliva, marí, mostassa, tabac, petroli… Kupuri evoluciona, però la seva connexió amb la naturalesa, amb allò que portem dins, segueix intacta.
I ara sí, a gaudir amb MINA! Podeu veure tots els models aquí www.kupuri-shoes.com