Nova col.lecció Primavera-Estiu 17

27 abril 2017

La nova col·lecció primavera-estiu de Kupuri Shoes proposa uns models que es fan únics i personals segons qui els porta. Encara que les modes passin, l’estil roman i aquest és el nostre lema de cada col·lecció: dissenyar models fidels a un estil sobri i atemporal que es transformen segons l’actitud, el llenguatge i l’essència de cada dona.

Sandàlies, ballarines, bluchers, botins… són les propostes per aquest estiu. Soles planes, plataformes o talons acabats a mà a base de fustes regenerades o crepe natural. Les pells italianes de primera qualitat; boví, serratge o napa suau recobreixen les sabates tallades i cosides a mà per artesans espanyols que tenen cura de cada petit detall. Aquest any a més a més, incorporem el jute en algun dels nostres models, un element que recorda els autèntics estius mediterranis.

Aquesta temporada s’aposta per pells amb acabat metal·litzat en daurat, blau o plata; per nudes i roses quars; per colors camel i naturals, vermells, bordeus i violetes i estampats en pell i teixit per als més atrevits. Ara toca escollir el vostre model preferit i començar a gaudir de l’estiu. Temps de relax, de plaer i de Kupuri!